Animactes

PuntMoc ha estat sempre una companyia defensora del teatre fresc, dinàmic, espontani, és per això que obren la porta a una altra vessant de la interpretació: la improvisació.

Creen diferents personatges que seguint un mínim fil argumental improvisaran amb el que els ofereixi l’espai i el públic.

Totalment camuflats entre el públic de manera que no es pugui assegurar si son actors o és real, o agafant el protagonisme de manera remarcada, els tres personatges seleccionats per a l’ocasió oferiran les situacions més còmiques i surrealistes.

Espectacles per a tots els públics i adients per a cercaviles, fires, places o actes, sense lloc fix i totalment espontani. També existeix la possibilitat de que PuntMoc creï una temàtica i uns personatges enfocat a l’esdeveniment en concret de manera que l’acció teatral tingui un punt en comú amb la festa o acte.

PuntMoc són – Guillem Boada, Juli Boada i Héctor Boada.
Guió i interpretació – PuntMoc.
Direcció – PuntMoc
Producció – PuntMoc

Altres espectacles de la companyia

GAGSonTrix    Maronia    Entre-actes    Denarius

Creative Commons (BY-NC-SA) Reconeixement - No Comercial - Compartir Igual 2014 PuntMoc | Dissenyat per Filigrana Produccions

Creative Commons (BY-NC-SA) Reconeixement - No Comercial - Compartir Igual 2014 PuntMoc | Dissenyat per Filigrana Produccions