El Món Denarius és aparentment senzill i alegre. Tot és veloç, instantani i eficient. El Món Denarius, té una forma rodona perfecte… igual que una moneda. Exactament igual que una moneda quan giravolta com una baldufa… i aleshores descobrim les dues cares. Atenció; els 3 germans interpretaran a més de 80 personatges. Cordin-se els cinturons, prestin atenció i obrin les seves ments. Deixin-se portar cap al món imaginari i “adrenaloco” de PuntMoc.

Denarius fou el nom d’una moneda romana de plata, simbolitzada també amb una X.

El Denarius, es va convertir en la base del nou sistema monetari, format per les monedes: Denarius, Quinarius, Sestertius i As. Van ser el primer batalló de figures monetàries que començaven a obrir-se pas frenèticament i sense pietat, en una societat disposada a ser abatuda i conquistada. Sense cap tipus de resistència, aquella societat permet que s’instal·lin per un llarg temps, per acabar convertint-se en l’actual “Societat capitalista del benestar”.

Aquesta realitat, a vegades massa injusta i que dia a dia tolerem amb total naturalitat, és la que PuntMoc escenifica sense cap tipus de mirament. A través de l’humor absurd i amb un to descarat i divertit, recreen aquest Món Denarius, amb una innocència que ho converteix tot plegat en un delirant joc corporal. La música es reafirma com a pilar bàsic en el seu caràcter propi. Aquesta vegada la veu apareix a escena, amb un protagonisme fora del comú.

Pintat com la realitat, es confon la llàgrima del riure amb la llàgrima del plor.

Una producció de: PuntMoc
Idea, guió i interpretació: PuntMoc
Dirigit per: Valentina Temussi i Oscar Valsecchi
Disseny d’il·luminació: Mateo Martinez Villarroya
Disseny de vestuari: Gala Garriga Rosselló i Carlota Masvidal Bofill
Disseny gràfic: Marta Pau i Nil Boada
Projecte pedagògic: Lucia de la Guía
Management: Lucie Lafleur

Altres espectacles de la companyia

GAGSonTrix    Maronia    Entre-actes    Animactes

Creative Commons (BY-NC-SA) Reconeixement - No Comercial - Compartir Igual 2014 PuntMoc | Dissenyat per Filigrana Produccions

Creative Commons (BY-NC-SA) Reconeixement - No Comercial - Compartir Igual 2014 PuntMoc | Dissenyat per Filigrana Produccions