El Món Denarius és aparentment senzill i alegre. Tot és veloç, instantani i eficient. El Món Denarius, té una forma rodona perfecte… igual que una moneda. Exactament igual que una moneda quan giravolta com una baldufa… i aleshores descobrim les dues cares.”

Denarius fou el nom d’una moneda romana de plata que es va convertir en la base del nou sistema monetari. Frenèticament i sense pietat, es va obrir pas en una societat disposada a ser abatuda i conquistada, per acabar convertint-se en l’actual “Societat capitalista del benestar”.

Aquesta realitat, a vegades massa injusta i que dia a dia tolerem amb total naturalitat, és la que PuntMoc escenifica a través de l’humor absurd, amb un to descarat i divertit i amb una innocència que ho converteix tot plegat en un delirant joc corporal.

Cordin-se els cinturons, prestin atenció i obrin les seves ments. Deixin-se portar cap al món imaginari i “adrenaloco” de PuntMoc.

Una producció de: PuntMoc
Idea, guió i interpretació: PuntMoc
Dirigit per: Valentina Temussi i Oscar Valsecchi
Disseny d’il·luminació: Mateo Martinez Villarroya
Disseny de vestuari: Gala Garriga Rosselló i Carlota Masvidal Bofill
Disseny gràfic: Marta Pau i Nil Boada
Projecte pedagògic: Lucia de la Guía
Management: Lucie Lafleur

Altres espectacles de la companyia

GAGSonTrix    Maronia    Mocades   

Creative Commons (BY-NC-SA) Reconeixement - No Comercial - Compartir Igual 2014 PuntMoc | Dissenyat per Filigrana Produccions

Creative Commons (BY-NC-SA) Reconeixement - No Comercial - Compartir Igual 2014 PuntMoc | Dissenyat per Filigrana Produccions