DENARIUS WORLD

SINOPSIS

 

 

 

 

El Món DENARIUS és aparentment senzill i alegre. Tot és veloç, instantani i eficient. El Món DENARIUS, té una forma rodona perfecte… igual que una moneda. Exactament igual que una moneda quan la fas giravoltar com una baldufa… i aleshores descobrim les dues cares.

A través de la conjunció sorprenent entre el cos i la veu, el moviment i la forma, el gag i la poesia, PuntMoc mostra 6 històries paral·leles explicades per 3 actors que interpreten a més de 80 personatges. Seu, posa el mode avió, enlaira’t cap al món imaginari sense paraules de PuntMoc.

 

 

 

 

 

 

 

DIRECTORS

 

Valentina Temussi

Llicenciada à l’Institut Universitari Oriental de Nàpols en Literatura moderna, amb l’Especialització d’Història del Teatre modern i contemporani. Diplomada a International School of Corporeal Mime de Londres, on va cursar també el Programa postgrau “Especialització en docència i en Direcció Teatral”. També va estudiar a l’escola de teatre BarDeFe.

Membre de “Théâtre de l’Ange Fou” dirigida per Steven Wasson i Corinne Soum durant quatre anys a Londres i com actriu ha col·laorat amb diferents teatres i festivals amb diversos espectacles per diferents parts del món: Alemanya, Brasil, Espanya, França, Irlanda, Israel, Itàlia, del Regne Unit. Co-fundadora de la Companyia de Totum Teatre.

Des del 2001, professora i investigadora del mim i teatre. Ha treballat en diverses escoles, projectes, conferències i demostracions a Anglaterra, Itàlia i França: The Factory Community Project a Londres, Mus-e onlus, Dinamo3 i Scuola Movimento Danza a Nápoles, Piccolo Re di Roma Teatro y Accento Teatro en Roma, Les Ateliers du Vent de Rennes, a l’Acadèmia de Belles Arts, el Lanificio25 a Nàpols i al Teatre Potlach a Fara Sabina.

També ha treballat com en professora de mim a Moveo (Escola de mim corporal dramàtic de Barcelona), ​​al Col.legi de Teatre de Barcelona i a l’Escola de cinema el Plató d’Hospitalet. Actualment és “lecturer” y “module leader” a la Universitat anglesa IAB Institute of Performing Arts de Barcelona.

 

Oscar Valsecchi

Va estudiar a l’Ecole Internationale de Mimodrame de Marcel Marceau a París. Diplomat per l’Escola Internacional de Mim Corporal de Londres, on cursa també

el Programa de Postgrau en “Docència i Direcció teatral”. Professor, entre 1999 i 2006, a la mateixa escola. Membre de la companyia Théàtre de l’Ange Fou a Londres, dirigida per Steven Wasson i Corinne Soum. Va ser membre de la Companyia Théâtre de l’Ange Fou.

Es trasllada a Barcelona al 2008, on treballa en diferents espectacles com: “L’Art de la Comèdia” dirigit per Lluís Homar i produït pel TNC, com ajudant de direcció, responsable de moviment escènic i actor; “Terra Baixa” dirigit per Pau Miró, com ajudant de direcció; “Luces de Bohemia” dirigit per Lluís Homar al Teatro María Guerrero de Madrid, responsable de moviment escènic. Ajudant de direcció i moviment escènic a “Les noces de Fígaro” dirigit per Lluis Homar, Teatre Lliure 2016. Actualment és membre de la companyia de circ “Capicua” i dirigeix l’espectacle “Entredos”, on també actua. Ha treballat en una vintena d’espectacles amb els quals va estar de gira per Alemanya, Bèlgica, Brasil, Espanya, França, Irlanda, Israel, Itàlia i Regne Unit. Cofundador i director de la Companyia de Teatre InSospeso (Nàpols, Itàlia).

Com a docent, dona classes i tallers en diverses entitats: Universitat DAMS (Bolonya), Circ Espacial i City Lit (Londres), London Mime Festival i Festival Fringe d’ Edimburg. Ha co-creat i actuat en conferències-esdeveniments de Corinne Soum sobre el mim corporal el Blue Raincoat Theatre (Irlanda) i el ECUM de Belo Horizonte (Brasil). Professor a MOVEO (Escola de Mim Corporal Dramàtic de Barcelona) i en el Projecte Mus-e (Barcelona).

.

.

.

FITXA ARTÍSTICA


PuntMoc son:
Guillem Boada, Juli Boada i Héctor Boada
Idea i interpretació: PuntMoc
Direcció: Valentina Temussi i Oscar Valsecchi
Tècnic de llums/so: Mateo Martinez Villarroya
Vestuari i posada en escèna:Gala Garriga Rosselló i Carlota Masvidal Bofill
Disseny gràfic: Nil Boada
Guió: PuntMoc, Oscar Valsecchi i Valentina Temussi
Producció: PuntMoc

 

Comments are closed for this article.