GAGSonTRIX / A todo gags!

cartellcatalaSINOPSIS

Un espectacle per a tots els públics amb una duració de 60 minuts (versió de sala) i 40 min (versió de carrer). Espectacle de creació pròpia, amb idea original, guió i interpretació de PuntMoc.

La plasticitat de les figures corporals i el moviment insaciable dels intèrprets, aconsegueixen embadocar a l’espectador indiferentment de l’edat i el seu origen. Espectacle molt dinàmic i fresc, on es combina un notable treball de teatre físic, un exemple de mim pur, una gran dosis d’humor i una relació molt propera amb l’espectador.

PuntMoc ens proposen una arriscada proposta; sense cap element escènic i cap paraula: simplement tres actors en estat pur (amb una mica de roba), un joc de seducció en el qual a través de la seva imaginació ens transportaran on i amb qui ells desitgen.

Tres intèrprets metamorfosejant-se d’humà a element, d’element a animal, d’animal a energia, d’energia a riallada, de riallada a quallada… infinitat de personatges, aranyes, concerts, atracaments, tensió… Tot a un ritme trepidant, sota els fonaments de l’humor absurd; Disposats a esprémer la imaginació fins que la ment aguanti?

 

 

DIRECTORA

rakel

Rakel Ezpeleta

Directora de GAGSonTRIX, de la companyia PuntMoc. Nascuda a Vitòria-Gasteiz. Llicenciada en Història de l’Art per la UPV / EHU i doctoranda en Estudis Teatrals per UAB i l’Institut del Teatre de Barcelona. S’ha format com a intèrpret teatral i musical als EUA i a París. Ha obtingut el Diploma Superior Professional en Comèdia Musical (Coco Comín) i el diploma en Tècnica Meisner (amb Javier Galitó-Cava), entre altres formacions. Va ser becada el 2007 i 2009 per Krea Expressió Contemporània per investigar el teatre experimental basc. Compagina la creació i interpretació en companyies com La Quadra Màgica i L’Específica amb la docència en arts escèniques en diverses escoles.

 

 

 

DSC_2477PREMIS

– PREMI MILLOR ESPECTACLE, Herbst Weinfest Radebeul, Alemanya 2016 (per votació popular).
– 3r PREMI MILLOR ESPECTÀCLE, Festival MimOff Perigueux, França 2014 (per votació popular).
– PREMI MILLOR ESPECTÀCLE, Mostra de Teatre de Barcelona 2013 (per unanimitat del jurat).
– PREMI VOTACIÓ POPULAR, Mostra de Teatre de Barcelona 2013.
– PREMI A MILLOR ACTOR, Mostra de Teatre de Barcelona 2013 (ex aequo als tres actors).
– PREMI A MILLOR INTERPRETACIÓ MASCULINA, Festival Int. Teatre Noctivagos 2013 (ex aequo).

 

FITXA ARTÍSTICA

DSC_2412
PuntMoc son:
Guillem Boada, Juli Boada i Héctor Boada
Idea i interpretació: PuntMoc
Direcció: Rakel Ezpeleta
Fotografia: Ardila
Tècnic de llums/so: Artur
Disseny gràfic: Cris Díez
Vídeo: Estudi Carmel
Producció: PuntMoc