Mocades

 

 

Fer una MOCADA, és una expressió que significa fer una “tonteria”, segons el llenguatge de PuntMoc.

Les MOCADES son espectacles de petit format, de curta durada (entre 10 i 20min), sense cap requisit tècnic i adaptables a qualsevol espai. PuntMoc ens proposa una carta de diferents sketchs d’humor, sense paraules, molt àgils, dinàmics, divertits i tots ells dissenyats per a que el públic els gaudeixi, identificant-se i sentint-se partícep des del minut zero.

Cadascun d’aquests sketchs tracta temes ben diferents. Tot i així, PuntMoc també pot crear sketchs a mida segons la temàtica, l’espai o a l’estil de l’esdeveniment, si ho desitgeu.

Explicat d’una altre manera; les MOCADES son petites càpsules per poder intercalar en qualsevol tipus d’acte o esdeveniment. Dissenyades per intercalar entre concerts, xerrades, convencions, festes, bodes… pensades per amenitzar i divertir el públic de qualsevol tipus d’acte. Les MOCADES agraden, son fàcils, pràctiques, fan somriure, fan esclatar de riure i alliberen la ment de qui les gaudeix!

Les MOCADES són el format d’espectacle més veterà de la companyia, sent la primera proposta que oferien als seus inicis i actualment encara és un dels espectacles més sol·licitats. L’actual auge del format, avala l’èxit d’aquesta proposta, amb una critica i rebuda excel·lent, tant dels espectadors com dels professionals.

 

PuntMoc són – Guillem Boada, Juli Boada i Héctor Boada.
Guió i interpretació – PuntMoc.
Direcció – PuntMoc
Producció – PuntMoc

Altres espectacles de la companyia

GAGSonTrix    Maronia    Denarius

Creative Commons (BY-NC-SA) Reconeixement - No Comercial - Compartir Igual 2014 PuntMoc | Dissenyat per Filigrana Produccions

Creative Commons (BY-NC-SA) Reconeixement - No Comercial - Compartir Igual 2014 PuntMoc | Dissenyat per Filigrana Produccions