Silencis, gestos, moviments, accions

PuntMoc és una companyia de teatre físic i humor, creada pels tres germans Boada Ferrer; Hèctor, Juli i Guillem (2001).

 

Els 3 germans, es dediquen completament a l’exploració del llenguatge més intrínsec en l’humà, com és el moviment, concentrant-se en la búsqueda d’allò més genuí que amaguem dins, d’on es serveixen de l’expressió clownica. Mai s’han emmarcat en cap llenguatge ni estil concret, per això en cada espectacle han explorat noves tècniques que han aportat diferents estils, tot i no abandonar (almenys fins el moment) l’eix del qual parteixen: el teatre físic i el clown.

 

La companyia treballa temes actuals i/o atemporals des d’una mirada moderna i crítica, amb un llenguatge estimulant i una posada en escena molt rítmica. Enfocats al públic de totes les edats i a l’espectador interessat en les noves formes de creació i nous llenguatges; els seus espectacles requereixen concentració, interès cap al desconegut i obertura de ment. Un exercici d’imaginació i creació col·lectiva constant, excitant i inconscient.

 

 

 

 

Des hectordels 15 anys dedica la seva vida a les arts escèniques, combinant diferents tasques, entre elles i de forma notable la d’actor. S’ha format com a intèrpret en diversos cursos intensius i d’especialització en malabars, acrobàcies, view points i contacte impro, improvisació teatral, tècnica de la veu i saxo, entre d’altres. Actualment està cursant el segon any de Mim Corporal Dramàtic a l’Escola de Teatre Físic Moveo de Barcelona. És un dels fundadors, guionista i intèrpret de la companyia PuntMoc des del l’any 2001. També ha treballat amb altres companyies de teatre físic i experimental com Vol-Ras Teatre, La Quadra Màgica, Cia Les Roses, Pau Faust i Dr Alonso o The Balls, i davant la càmera.

La seva formació s’ha nodrit de cursos intensius de tècnica de veu, veiw points i contacte impro, malabars, acrobàcies, improvisació teatral, etc. Ha realitzat estudis acadèmics a l’Escola Escala Teatre de Barcelona. Combina la seva faceta d’actor amb la de músic, formant-se com a tal a l’Escola Ràdio Banda de Barcelona com a percussionista. És un dels fundadors, guionista i intèrpret de la companyia PuntMoc des del l’any 2001. També ha treballat amb la Companyia Teatre Foment de Piera i en spots publicitaris amb l’agència Actors Gallery. Com a percussionista treballa amb el grup de música experimental Enga Bucle després d’una llarga trajectòria en diverses formacions musicals.

guillemHa realitzat diversos cursos intensius de tècnica de la veu, moviment corporal, malabars, view points i contact impro, improvisació teatral, etc. També ha rebut formació a Moveo Escola de Teatre Físic i Mim Corporal Dramàtic durant l’any 2012. La seva carrera es centra en la música: ha cursat Grau Mitjà d’Estudis Musicals al Conservatori d’Igualada. És un dels fundadors, guionista i intèrpret de la companyia PuntMoc des del l’any 2001. També ha participat com a actor de la Companyia de Teatre Foment de Piera en varis muntatges teatrals. Com a músic (guitarra, piano, saxo i clarinet) ha format part i ha col·laborat amb formacions musicals com La Enga Buclé i Letengers, entre altres.